Barninredning

I den här kategorin hittar du allt inom barninredning såsom barnmöbler, gosedjur, babygym, förvaring, mobiler, dekorationer, pekböcker och snuttefiltar. Använd vår filterfunktion för att enklare hitta det du är intresserad av.

Det är aldrig för tidigt att börja bygga bo! Det är med största entusiasm som vi presenterar vår barninredning kategori som vi, vid sidan av alla leksaker, fyllt med spjälsängar, vaggor, myspölar och en mängd vackra föremål till barnrummet. Vi vet hur viktigt det är för ditt barns trivsel att ha en omsorgsfull miljö runt omkring sig. Inte bara för att barnets omgivning ska vara ofarlig och bekväm, utan också för att främja barnets utveckling. Fyll barnrummet med snygga och inspirerande möbler, tavlor, kuddar, tapeter och alla andra saker ni behöver för att skapa det rum som ni drömt om och vi lovar att det kommer att ge ett leende på ditt barns läppar. Att inreda ett barnrum och att välja barninredning till det är en spännande och kreativ process, produkterna som du hittar under vår barninredning och leksaker - kategori kommer från de ledande möbel- och inredningsproducenterna runt om i världen och erbjuder ett stilsäkert produktsortiment som enkelt kan samexistera med er befintliga inredning.

En av de första möblerna du köper till ditt barn är sannolikt en mysig spjälsäng eller vagga att sova i, i vår kategori barninredning och leksaker hittar du trendiga möbler som är framtagna i samarbete med både barnläkare och industridesigners. Under bäddtextilier hittar du alla våra sängkläder, kuddar och spjälsängsskydd tillverkade i mjuka miljövänliga material som är skonsamma mot ditt barns hud. Du hittar även en mängd olika förvaringslådor och korgar i olika storlekar och färger som du kan enkelt kan samla leksaker i.

Bloomingville Mini - Hushylla
449 kr 995 kr
Troll - Minisäng Retro
1 999 kr
Troll - Vagga Nicole Vit
1 649 kr
Troll - Bedside Crib Vit
2 199 kr
NG Babay - Myspöl Rose
2 199 kr
NG Baby - Myspöl Earth
2 199 kr
NG Baby - Sovpöl Earth
1 149 kr
Lauvely - Gelsomina
699 kr
Lauvely - Arlo
Slutsåld
NG Baby - Sovpöl Rose
1 149 kr
Liewood - Speldosa glass
229 kr 329 kr