Nissas Jul-Adventskalender

Nu släpper Fashionell sin egna adventskalender med egna illustrationer i akvarell. Tomtens medhjälpare Nissa sprider julstämning genom 24 olika uppdrag och överraskningar till barnen fram till julafton. Adventskalendern är anpassad för ett eller fler barn i åldrarna 3-7 år. 

6 brev från Nissa är anpassade för bestämda datum. De fyra adventsdagarna, Lucia och julafton. Resterande brev är onumrerade vilket gör det smidigare för er att välja det brev som passar bäst för just den dagen. Ett "foto" på Nissa ingår. Ser barnen Nissa ståendes i eran hall kommer ni ha ett roligt samtalsämne vid matbordet. Storlek på fotot är: 7,5 x 10,5cm. 


Kalendern innehåller följande: 

24 Nissabrev, 3 Storlekar på breven, 1 Foto på Nissa, 2 Fotspårsmallar, 1 Kuvert, 2 Brev utan text (som kan fyllas i om någon lapp inte passar) 1 Instruktionslapp för vuxna med tips. 

Storlekar: 10,5 x 7,5cm 15 x 5cm 15 x 10,5cm Målad och illustrerad i akvarell av Fashionells ägare Ellinor. 

Kalendern är tillverkad och printad av Fashionell på ett matt högklassigt 120g papper (FSC-certifierad råvara). Kuvertet är tillverkat av återvunnet papper och är syra och ligninfria.

Färg:
Akvarell i olika färger
Kvalitet:
Papper

  • Frakt endast 39 kr
  • Alltid fri frakt över 999 kr
  • 14 dagars returrätt

199 kr

Produkten kommer snart :)